Me kaikki pidämme siitä, että saamme asiat tehtyä nopeasti ja joutuisasti, sillä se tekee kaikesta paljon helpompaa. Siksi tarjoamme asiakkaillemme nopeaa sisällöntoimitusta ja varmistamme, että kaikki toimii heille parhaalla tavalla. Saavuttaaksemme nopean toimituksen käytössämme on monia keinoja varmistaa, että voimme kirjaimellisesti toimittaa sen, mitä olemme sinulle luvanneet. Miten nopeasti haluat sisältösi? Me Topcontentilla pidämme kiinni kaikista määräajoistasi, joten sinulla ei ole syytä stressiin.

Emme tietenkään tingi laadusta, kun kyse on nopeasta toimituksesta. On toimitusaika mikä tahansa, me varmistamme aina, että kaikki sinulle toimittamamme sisältö vastaa edellyttämääsi laatua. Ensin ammattitaitoiset omaa äidinkieltään käyttävät kirjoittajamme tuottavat sisällön. Sitten sisältö käy läpi omaa äidinkieltään käyttävän oikolukijan ja laadunvarmistajan tekemät tarkistukset. Tällä kolmiportaisella prosessilla varmistamme, että sisältö vastaa kaikkia kriteerejä. Tarjoamalla sinulle nopeita ja laadukkaita sisältöpalvelujamme autamme sinua tavoittamaan laajemman yleisön verkkosisällölläsi, mikä antaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaasi monin eri tavoin.

Toimitustavan valinta

Meillä on käytössä useita eri tapoja toimittaa sisältömme sinulle nopeasti. Käyttämäsi tapa määrittyy sen mukaan, miten toimitat työsi meille. Voit käyttää esimerkiksi API-integraatiopalveluamme, jonka avulla kaikki valmis sisältö toimitetaan sinulle suoraan heti sen valmistuttua. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää itsepalveluamme, joka tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja. Jos taas tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä johonkin sisältöpäälliköistämme, joka auttaa sinua prosessin aikana.

  • API-liitännäinen
  • Itsepalvelu
  • Apu sisältöpäälliköiltä

Näin käytät itsepalvelua

Itsepalvelumme on täydellinen tapa paitsi tilata ja valmistella tekstejäsi, mutta myös saada ne toimitetuksi sivustollesi. Järjestelmä on helppokäyttöinen, ja se toimii kellon ympäri. Lisäksi tilaaminen vie aikaa ainoastaan pari minuuttia. Sinun tarvitsee vain luoda tili, valita kieli ja aihe sekä täyttää tiedot, kuten avainsanat ja mahdolliset ohjeet. Kun kaikki tuo on tehty, teet vain tilauksen ja maksat.

Sisältösi toimitetaan sinulle saman järjestelmän kautta. Muista myös, että voit valita haluamasi formaatin, joten saat tekstit valmiina heti ne vastaanotettuasi!

Tilauksen tekeminen sisältöpäälliköidemme kanssa

Sekä itsepalvelu että API-vaihtoehto tarjoavat nopeaa sisällöntoimitusta, mutta niiden käyttö voi olla joskus haastavaa. Tällaisissa tapauksissa tarjoamme sinulle henkilökohtaista palvelua. Ota meihin yhteyttä, niin joku sisältöpäälliköistämme auttaa sinua. Opastamme sinua järjestelmän käytössä ja autamme kaikissa yksityiskohdissa. Tämä on erityisen hyvä vaihtoehto, mikäli sinulla on kiire ja haluat jonkun hoitavan tilaamiseen liittyvät toimenpiteet puolestasi. Tällöin sinulle jää vain lopullisen tekstin käyttö verkkosivuillasi.

Miten nopea sisällöntoimitus auttaa sinua?

Me Topcontentilla ymmärrämme, kuinka tärkeää sinulle on saada sisältösi nopeasti. Autamme sinua kaikilla edellä mainituilla tavoilla. Tarjoamalla sinulle nopeaa sisällöntoimitusta, ja saat verkkosivustosi toimintaan ja käyttöön lyhyemmällä aikataululla. Aika on merkittävä tekijä verkon maailmassa, ja sisältösi on oltava laadukasta, jotta se erottuu. Käyttämällä Topcontentin palveluja voit olla varma siitä, että sisältösi saapuu silloin, kun sitä tarvitset.

Tutustu sisällöntuotannon palveluihimme ja ala tilata sisältöäsi meiltä nyt!