Dutch: Category description for makeup removers

Skincare, de beste make-up removers – natuurlijk zacht voor jouw huid

Jij zorgt goed voor jezelf en wilt alleen het beste voor jouw huid. Verwijder jouw make-up daarom met onze zachte, effectieve make-up remover en reinig, verzorg en hydrateer jouw gezicht en hals in een handomdraai.

De make-up remover van SkinCare bevat geen parabenen, is 100% natuurlijk en werd dermatologisch getest. Je mag er dus op rekenen dat onze make-up removers superzacht zijn voor jouw huid, om het even welk huidtype je ook hebt.

Met hart voor jouw huid

SkinCare werd opgericht in 2018 door Karen, een Nederlandse dame met een gevoelige huid, een hart voor de natuur en een passie voor lichaamsverzorging. Toen ze geen enkele make-up remover op de markt vond die haar huid goed reinigde en verzorgde zoals zij dat wilde, besloot ze om haar eigen make-up remover samen te stellen.

In 2015 begon Karen thuis te experimenteren en al snel vond ze een succesformule die ook door haar vriendinnen en een testgroep heel enthousiast werd ontvangen. Vervolgens werkte ze dag en nacht om een productlijn van makeup removers voor verschillende huidtypes op grote schaal te kunnen aanbieden, uiteraard met behoud van alle verzorgende en natuurlijke eigenschappen. Haar harde werken werd beloond en SkinCare werd geboren.

SkinCare: zacht voor jouw huid én voor je portemonnee

Dankzij onze webshop heeft iedereen, waar ook ter wereld, toegang tot onze make-up removers die wij met passie en met hart voor jouw huid hebben gemaakt. Ze zijn bovendien niet alleen zacht voor jouw huid maar ook voor jouw portemonnee: SkinCare biedt jou een top product aan een betaalbare prijs.

Ben jij op zoek naar een 100% natuurlijke make-up remover waarmee jij jouw make-up efficiënt en snel kunt verwijderen en tegelijk jouw huid kunt reinigen, verzorgen en hydrateren? Aarzel niet en koop vandaag nog de make-up remover van SkinCare.