Finnish: Category description for after sun lotions

After Sun -tuotteet

After Sun -tuotteet on tarkoitettu iholle auringonoton jälkeen. Aurinko voi kuivattaa ja ärsyttää ihoa, palamisesta puhumattakaan. After Sun -tuotteet auttavat tällöin ihoa rauhoittumaan ja viilentymään. Osa tuotteista sisältää ainesosia, jotka auttavat myös lievittämään ihon palamisen oireita.

After Sun -tuotteet sopivat hyvin matkalaukkuun etelänmatkalle tai koko perheen rantapäiville. Huomaathan kuitenkin, että After Sun -tuotteissa ei ole suojakerrointa, joten ne eivät tarjoa suojaa auringon haitallista säteilyä vastaan. Löydät kaikki aurinkosuojatuotteemme täältä.

Lisätietoa After Sun -tuotteistamme

Mikäli vietät paljon aikaa auringossa, suosittelemme sinulle After Sun -tuotteita aurinkosuojatuotteiden lisäksi. Valtaosa markkinoilla olevista aurinkosuojista eivät nimittäin tarjoa riittävää kosteutusta iholle. After Sun -tuotteet ovat myös oiva ensiapu iholle auringon aiheuttamaan punoitukseen ja ärsytykseen.

Löydät valikoimistamme After Sun -tuotteet sekä aikuisille että lapsille. Valtaosa tuotteista sopii koko vartalolle, mutta saat meiltä myös erityisesti kasvoille tarkoitettuja erityisen hoitavia After Sun -voiteita. Nämä tuotteet sopivat erinomaisesti ehkäisemään ikääntymisen merkkejä kasvojen ja kaulan iholla.

Tilaa aurinko.fi-verkkokaupastamme laadukkaimmat After Sun -tuotteet kilpailukykyiseen hintaan

Löydät verkkokaupastamme parhaat After Sun -merkit sekä hyvät kukkaroystävälliset vaihtoehdot. Olemme ottaneet valikoimiimme vain laadukkaimmat After Sun -tuotteet. Lisäksi seuraamme jatkuvasti markkinoita löytääksemme asiakkaillemme houkuttelevimmat After Sun -uutuudet. Esittelemme uutuustuotteet etusivullamme ja kerromme niistä kuukausittaisessa uutiskirjeessämme.

Parhaiksi kokemiemme tuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme opastusta tuotteiden käyttöön. Yrityksellämme on useamman vuosikymmenen kokemus kauneuden ja kosmetiikan alalta. Tunnemme valikoimistamme löytyvät tuotemerkit erinomaisesti ja osaamme suositella niitä asiakkaillemme. Tutustu kaikkiin After Sun -tuotteisiimme täältä!