Norwegian: Category description for face sun creams

Cultura ansiktssolkrem

Når solen titter frem, enten på påskefjellet eller bysommeren, er det viktig å være godt beskyttet. Ansiktet er den mest utsatte delen av kroppen, og det er derfor ekstra viktig å ivareta dette.

En ansiktssolkrem bør inneholde høy solfaktor, samt milde ingredienser, for å skåne ansiktets tynne hud. På Cultura finner du ansiktssolkrem som gir optimal beskyttelse mot solens UVA- og UVB-stråler til hele familien, inkludert de minste.

Culturas historie

Cultura lanserte sin nettside først i 2016. Butikken har som hensikt å selge solkremer spesielt tilpasset følsom hud. Alle disse er dermatologisk testet, samt frie for parfyme og alkohol. Her finnes skånsomme solkremer for små og store.

Culturas samarbeidspartnere utvikler sammen med dermatologer og forskere kun de beste solkremene for sensitive hudtyper. Som en økologisk nettbutikk, har Cultura milde og naturlige ingredienser i hovedfokus. Her finner du både solkremer og solstifter tilpasset ansikt.

Hvorfor du bør kjøpe ansiktssolkrem her på Cultura

Culturas ansiktssolkremer er lette å påføre, og med høy solfaktor vil du kunne tilbringe mye tid i solen med total beskyttelse. Disse gir intens fuktighet, og passer perfekt til alle hudtyper og aldre.

Disse ansiktssolkremene hjelper også til å skåne huden mot skadelige miljøfaktorer som forurensing. De inneholder blant annet vitaminer og antioksidanter, som bevarer og lindrer huden. Dersom du har følsom hud, er det her du bør kjøpe ansiktssolkrem!