Norwegian: Category description for kettles

Tekanner

Tekanner har blitt brukt i ulike former gjennom mange århundrer. Disse er sentrale i flere av verdens kulturer, og har også i Europa vært svært viktig gjennom tidene. Det finnes tekanner i ulike former og materialer.

KrimKram Tekanner lanserte i år sin nye kolleksjon med tekanner i orientalsk stil. Den nye kolleksjonen står i flott kontrast med nordisk boliginnredning. Den unike stilen gir varme og farge, til en ellers kjølig og stilren dekorasjon.

Om KrimKram Tekanner

KrimKram Tekanner ble grunnlagt allerede i 1887. Selskapet produserte opprinnelig kun flotte tekanner i sølvplett, men har fulgt moten gjennom tidene. Hos KrimKram Tekanner kan man finne et stort utvalg av ulike tekanner.

KrimKram Tekanner tilbyr et bredt utvalg av tekanner for enhver smak. Her finner du alt fra flotte, antikke design, til moderne og minimalistiske kanner. Hos KrimKram får du ikke bare en tekanne – du får et ornament.

Hvorfor du bør kjøpe hos KrimKram Tekanner

Hos KrimKram Tekanner er man garantert å finne noe for enhver. Enten du leter etter en gjennomsiktig tekanne med nordisk, minimalistisk design, eller en gravert viktoriansk kanne, er den å finne hos KrimKram.

Grip sjansen med butikkens nye, orientalske kolleksjon. Kannene tilbyr unike design med mystiske kinesiske drager og eksotiske blomster. Gi det lille ekstra til ditt hjem! Nyt din te, med en tekanne som passer deg og din stil.