Swedish: Category description for bronzing lotions

Brun utan sol

En bra brun utan sol-lotion är räddningen för alla vinterbleka ben och du slipper både rynkor och att skada din hud. De bästa produkterna ger dig en solkysst hy på bara några få timmar.

Idag finns det många olika varianter av brun utan sol-produkter och du kan välja på allt från mousse till spray. Du applicerar enkelt krämen eller moussen på kroppen där du vill bli brun med en medföljande handske.

Historien om brun utan sol

Den första brun utan sol-produkten gjorde entré på marknaden under 50-talet och kallades “Man tan”. Under 60-talet började ett företag kallat Coppertone producera en brun utan sol-produkt som lovade att du blev brun på bara en natt.

Under 70-talet började samhället och människor bli mer medvetna om hudcancer och UV-strålningens faror vilket ledde till att de började söka alternativa sätt att få en solkysst hy. Brun utan sol blev ett naturligt alternativ.

Varför du ska köpa från Swedenbeauty?

Vi på Swedenbeauty har ett brett urval av brun utan sol-produkter inklusive storsäljare från IDA WARG BEAUTY och det klassiska märket ST TROPEZ. Vi har sedan starten år 2005 levererat skönhetsprodukter av högsta kvalitet till svenska folket.

När du handlar hos oss har du alltid prisgaranti. Det betyder att om du hittar samma produkt till ett bättre pris hos någon konkurrent matchar vi priset oavsett vilken produkt det rör sig om.