Swedish: Product review for Anker PowerCore 20,100mAh power bank

Anker Powercore 21000

Designad med otroligt avancerad teknik, allt för att kunna se till att kunden och din familj ska kunna ladda sina enheter så snabbt som möjligt. Detta är utan tvekan en optimal upplevelse att snabbt kunna återinföra energin i en mobil som har somnat. Anker Powercore 21000 är en powerbank som ligger i framkant inom tekniken.
Enheten använder sig av sin patenterade Power-IQ-teknik och Voltageboost för att säkerställa att den laddar så snabbt som möjligt. Utsidan på enheten är i en matt grå färg vilket gör det lättare för dig att hålla i den. Dessutom är den utformad i samma storlek som din telefon vilket gör det lätt att hålla den i handen utan att den smiter.

Klar när du behöver den

Extrabatteriet har en micro-USB ingång som ser till att det går snabbt att ladda upp den. Det enda du behöver göra är att förbereda enheten innan du går iväg på morgonen. Då är det bara att ta med dig den i farten och så är den klar när du behöver den. Dessutom kan du med största sannolikhet ha den kvar i ryggsäcken i flera dagar då den håller upp emot 7 dagar.

Inga kortslutningar

Dess industriledande output på 4,8A gör det möjligt att ladda vilken kombination av olika enheter som helst, utan att tappa kraft i powerbanken. Med tanke på dess stora energikapacitet så är den även säkrad gentemot kortslutning. Detta gör dig säker och trygg att dina enheter du sätter i den är i säkert laddningsläge.

Hög kapacitet

Med sin ultrahöga kapacitet på 21000maH är det inga problem för kraften i den här powerbanken att kunna vara det bästa sättet att ladda på. Om du är ute i ditt jobb och åker mycket är det inte helt ovanligt att din telefon tar slut. Med den här powerbanken vill du säkerställa att du alltid har den med dig. Anker Powercore 21000 laddar utan problem dina enheter flera gånger om.

Kompatibilitet

Anker Powercore 21000 är kompatibel med de flesta enheter som laddas via USB. Den passar alldeles utmärkt tillsammans med de vanligaste telefonerna på marknaden, så som iPhone, Samsung och Google Pixel. Du kan även använda den kraftfulla Powerbanken till att ladda din Macbook när du behöver mer kraft.

Specifikationer

Kapacitet – 20100 mAh / 72.36 wh

Output – 5V / 4.8A

Input – 5V / 2A

Vikt – 356 g / 12.6 oz

Storlek – 166 x 58 x 22 mm

Innehåll i paketet

Med i paketet följer också en behändig tillhörande Micro-USB-kabel. Du får dessutom en fin liten väska att stoppa den i så den kan ligga för sig själv.

En rekommendation är också att du alltid använder din enhets ordinarie laddningskabel vid laddning för att säkerställa att inget går fel under laddning.

Medföljande tillbehör:

PowerCore 20100 Portabel Laddare

Micro USB-kabel

Reseficka

Välkomstguide

Garanti

Anker ser också till att säkerställa garantin med sin trygghet över sina produkter. Alla sålda enheter från Ankers produktlinje är säkrade med en 18 månaders garanti. Utöver det finns också en support som är vänlig och enkel att nå om du mot förmodan skulle behöva deras hjälp.