Swedish: Product review for food delivery app

Foodora app, minuter från din dörr

Gör din vardag enklare. Q-handelsplattformen Foodora är Sveriges mest populära tjänst för hemleverans av restaurangmat och dagligvaror. De finns för att du ska kunna spara tid, men även när du inte känner för att gå ut och handla själv. Med Foodora app lägger du din beställning smidigt och säkert. Sedan kommer en av deras snabba leverantörer och lämnar din order.

Snabb beställning från världens kök

Du finner de bästa restaurangerna och butikerna i ditt område, direkt i appen. Med Foodora app kan du enkelt hitta just det du är sugen på till frukost, lunch, middag och allt däremellan. Genom att aktivera platstjänster hittar du det som erbjuds i just ditt område. Foodora app är lättnavigerad för att du ska kunna lägga en beställning utan några svårigheter.

Direkt i Foodora app hittar du mat från världens olika kök. Som till exempel vietnamesiskt, grekiskt, irakiskt, men även amerikanskt, för att nämna några. Du kan dessutom beställa hem en stor variation av snacks till fredagsmyset.

Användarprofil med möjlighet till flera adresser

I din användarprofil har du möjlighet att spara olika adresser för att snabbt kunna beställa mat dit du befinner dig. Du har även möjligheten att välja till kontaktfri leverans, för att minska riskerna av eventuell smittspridning.

Självklart kan du även överraska en vän eller familjemedlemmar genom att beställa en matkasse eller måltid till deras dörr. I appen har du även en överblick över senaste beställningar och transaktioner. Du kan dessutom ta del av rabatter direkt i mobilen via push notiser.

Skulle något gå fel med din beställning anmäler du det direkt i Foodoras hjälpcenter, där strävar de efter att alla kunder ska få så bra service som möjligt.

De erbjuder även en så kallad “pick-up” tjänst i flera städer, då beställer du enkelt i appen och hämtar upp din måltid eller matkasse vid angiven tid. Glöm inte att dessutom bjuda in dina vänner för att få en rabattkod.

Vardagshandla eller storhandla med Foodora Market

Du hittar inte bara restauranger i deras Foodora app. De erbjuder även Foodora Market som gör det enkelt för dig att beställa matvaror direkt till din dörr. I sortimentet hittar du det mesta från dagligvaruhandel, inklusive kioskvaror och receptfria läkemedel. Du betalar dessutom inte mer än butikspris, trots att du beställer online via deras Foodora app.

Har du glömt att handla något till kvällens middagsbjudning? Gör en beställning på önskade varor och få dem snabbt levererade, så att du kan fullända den goda rätten. När allt kommer omkring så vill du säkert spendera mer tid med dina nära och kära istället för att spendera timmar i mataffären.

Snabb service och säker betalning

Personalen på Foodora prioriterar att du ska kunna göra en säker betalning, men även att du ska få en snabb service. De garanterar en enkel och trygg betalning genom deras app, så att du kan betala hur du vill, men viktigast; äta när du vill. Servicen är snabb när du kontaktar kundtjänst – där hjälper de dig när du har frågor om din beställning. Foodora har bland annat en chatt och e-postadress när du behöver kontakta dem.